top of page

Ervaringen:

 

Yvette, demand manager bij Perfetti van Melle BLX:

"Het fijnste vond ik in de begeleiding van Sanderijn, de no-nonsense aanpak. Geen hele analyses of diepgaande interviews, maar wel to the point en op de juiste momenten die spiegel geven! Door oefeningen heb ik ervaren hoe bepaalde dingen rationeel werken, maar het gevoel hierbij een belangrijke rol speelt! 

Heel fijn was ook de aanpak om het patroon te doorbreken! (Ik droom nog van t 8-Tje!)"

Nora: 

"Ik heb Sanderijn leren kennen als een scherp observerende coach met lef. Ze stelt prikkelende vragen die mij aan het denken hebben gezet en in actie hebben gebracht.

Ze is eerlijk en duidelijk op een respectvolle manier."

Leonard, mindfulness trainer bij DMVO:

"Het coaching traject bij Sanderijn heeft mij geholpen op mijn pad.  

Wat haar stijl van coaching kenmerkt,  is haar vermogen om zowel hart als hoofd van haar coachee te raken en met elkaar te verbinden. en last but not least; Sanderijn heeft een groot gevoel voor humor."

Paulien, eigenaar van PACT coachingsbureau:

"Sanderijn is ontwapenend en weet vanuit haar oprechte nieuwsgierigheid het verhaal achter het verhaal te ontrafelen. Dit doet ze mede doordat ze een veilige en vertrouwde omgeving neerzet waarbij ik me volledig kon overgeven in het hier en nu. Mijn muurtje kon ik laten gaan en kijken naar mijn eigen gedrag. Bewust zijn van mijn eigen handelen is vergroot en maak nu andere keuzes."

Angelien;

"Ik heb Sanderijn leren kennen als een open, betrokken en authentieke coach. Zij weet tijdens de coaching een prettige en veilige sfeer neer te zetten en is tegelijkertijd duidelijk en bondig, zonder daarbij de coachee uit het oog te verliezen. Met haar begeleiding heb ik mijn bewustzijn en keuzemogelijkheden weten te vergroten."

bottom of page